Returpolitikk

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du kontakte oss. Hos Liva Oslo gjør vi vårt beste for at kundene våre skal være 100% fornøyde med produktene de kjøper hos oss.

Hva er returperioden?

Du kan returnere bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt den fra oss.

Hvor lang tid tar det å få pengene tilbake?

Vi refunderer hele beløpet via samme betalingsmåte som kunden brukte. Når vi har mottatt returen, kontrollerer vi at produktene er i salgbar stand og utsteder en refusjon.

Vær oppmerksom på at de fleste finansinstitusjoner i gjennomsnitt bruker 3-5 virkedager på å behandle en refusjon.

Hva er en returkvittering?

Du får den fra postkontoret når du returnerer varen. Ta alltid vare på den - den er ditt bevis på at du har returnert bestillingen.

Hvorfor kan undertøy, badetøy, masker, hygiene- og skjønnhetsprodukter ikke returneres?

Undertøy, badetøy, masker og skjønnhetsprodukter regnes som hygieneprodukter. Vi tar hygiene og offentlig sikkerhet svært alvorlig og tillater ikke retur av undertøy, badetøy, masker, hygiene- og skjønnhetsprodukter av hensyn til alle våre kunders sikkerhet. Vi er ikke alene om dette, andre leverandører av undertøy, badetøy, masker, hygiene- og skjønnhetsprodukter tillater ikke retur av samme grunn.

Produktet mitt er skadet/defekt, hva skal jeg gjøre?

For at vi skal kunne hjelpe deg raskest mulig, ber vi deg legge ved et par bilder som viser at produktet er av dårlig kvalitet eller skadet. Det beste er å ta bilder på en flat overflate med godt lys, der etiketten og defekten er godt synlig. Vi vil bruke denne informasjonen til å hjelpe deg med bestillingen din og forhindre feil i fremtiden.
(Hvis du har mottatt et skadet eller defekt produkt, må du kontakte oss innen 4 uker etter at du har mottatt produktet).

Kan jeg returnere bestillingen min uten å kontakte dere?

Nei, du må kontakte oss før du sender returen, da returadressen kan variere avhengig av hvor bestillingen din kommer fra.

Må jeg betale for returfrakten?

Ja, alle kunder er ansvarlige for fraktkostnadene når det gjelder returer. Vi anbefaler at du sender returen med mulighet til å spore pakken, da vi ikke kan ta ansvar for tapte returer.

Hvordan kan jeg kontakte dere?

Du kan kontakte oss via e-post på info@liva-oslo.com. Vi garanterer svar innen 24 timer, og vi hjelper deg mer enn gjerne.