Vilkår og betingelser

Company name: Zerka Online B.V.
Company address: Rabroekenweg 9B, 7942 JE Meppel, Netherlands
Company licence number: 85827576

OVERSIKT

Denne nettsiden drives av selskapet. På hele nettsiden refererer "vi", "oss" og "vår" til selskapet. Selskapet tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, alle verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra denne nettsiden, til deg som bruker, under forutsetning av at du aksepterer alle vilkår, bestemmelser, retningslinjer og meldinger som er angitt her.

Ved å besøke vår nettside og/eller kjøpe noe fra oss deltar du i vår "tjeneste" og samtykker i å være bundet av følgende vilkår ("brukervilkår", "vilkår"), inkludert ytterligere vilkår og retningslinjer som det henvises til her og/eller som er tilgjengelige via hyperkoblinger. Disse brukervilkårene gjelder for alle brukere av nettsiden, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, selgere, kunder, forhandlere og/eller bidragsytere av innhold.

Les disse brukervilkårene nøye før du går inn på eller bruker vår nettside. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettsiden samtykker du i å være bundet av disse brukervilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkår i denne avtalen, får du ikke tilgang til nettsiden eller bruker noen tjenester. Hvis disse brukervilkårene betraktes som et tilbud, er aksepten uttrykkelig begrenset til disse brukervilkårene.

Alle nye funksjoner eller verktøy som legges til i vår butikk skal også omfattes av brukervilkårene. Du kan når som helst lese den siste versjonen av brukervilkårene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse brukervilkårene ved å publisere oppdateringer og/eller endringer på vår nettside. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke denne siden for å se om den har endret seg. Hvis du fortsetter å bruke eller få tilgang til nettsiden etter at endringer er publisert, innebærer det at du godtar disse endringene.

ARTIKKEL 1 - VILKÅR FOR NETTBUTIKKEN:

Du har ikke oppnådd minste myndighetsalderen i den staten eller provinsen der du er bosatt, eller du har oppnådd myndighetsalderen i den staten eller provinsen der du er bosatt, og du har gitt oss ditt samtykke til å la mindreårige personer som er avhengige av deg bruke denne nettsiden.

Du får ikke bruke produktene våre til ulovlige eller forbudte formål, og du får heller ikke bryte noen lover i din jurisdiksjon når du bruker tjenesten (inkludert, men ikke begrenset til, opphavsrettslover).

Du får ikke overføre ormer eller virus eller noen form for destruktiv kode.

Enhver overtredelse eller brudd på noen av vilkårene vil føre til øyeblikkelig oppsigelse av tjenestene dine.

ARTIKKEL 2 - GENERELLE VILKÅR:

Vi forbeholder oss retten til enhver tid og av hvilken som helst grunn å nekte service til hvem som helst.

Du er klar over at innholdet ditt (ikke kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og at det kan innebære a) overføringer over ulike nettverk og b) endringer for å tilpasse seg tekniske krav i tilkoblede nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreformidle eller utnytte noen del av tjenesten, bruken av tjenesten eller tilgangen til tjenesten eller noen kontakt på nettsiden der tjenesten tilbys, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun for enkelhets skyld og begrenser eller påvirker ikke disse vilkårene på annen måte.

ARTIKKEL 3 - INFORMASJONENS NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUALITET:

Vi är inte ansvariga om den information som görs tillgänglig på denna webbplats inte är korrekt, fullständig eller aktuell. Material på denna webbplats är endast avsett som allmän information och bör inte användas som enda grund för att fatta beslut utan att konsultera primära, mer korrekta, fullständiga eller aktuella informationskällor. Du är ansvarig för att använda materialet på denna webbplats på egen risk.

Denna webbplats kan innehålla viss historisk information. Historisk information är inte nödvändigtvis aktuell och tillhandahålls endast som referens. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra innehållet på denna webbplats, men vi har ingen skyldighet att uppdatera informationen på vår webbplats. Du samtycker till att det är ditt ansvar att övervaka ändringar på vår webbplats.

ARTIKKEL 4 - ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER:

Prisene på produktene våre kan endres uten forhåndsvarsel. Vi forbeholder oss retten til å når som helst endre eller avbryte tjenesten (eller deler av den, inkludert innholdet) uten varsel.

Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for noen endring, prisendring, stenging eller avbrudd av tjenesten.

ARTIKKEL 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER:

Noen produkter eller tjenester kan være tilgjengelige kun online via nettsiden. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i samsvar med vår returpolicy.

Vi har gjort alt vi kan for å vise fargene og bildene på produktene våre så nøyaktig som mulig i butikken. Vi kan imidlertid ikke garantere at fargene vises korrekt på dataskjermen din.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av alle produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten forhåndsvarsel, etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til når som helst å avslutte et produkt. Alle tilbud om produkter eller tjenester som gis på denne nettsiden er ugyldige der de er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produktene, tjenestene, informasjonen eller annet materiale du kjøper eller mottar vil være i samsvar med forventningene dine, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet opp.

Selv om vi gjør vårt beste for å minimere størrelsesvariasjoner gjennom kvalitetskontroll, kan det forekomme forskjeller på 3-7 cm for klær og 1 cm for sko.

Merk at produktene kan variere noe i farge, størrelse og design fra bildene på nettsiden.


Levering:

Om du har beställt och inte hämtar ut leveransen innan den returneras till oss (ca 14 dagar) debiterar vi dig 50% av inköpspriset för det arbete vi har lagt ner på att hantera din beställning.

Om spårningen visar att paketet har levererats men du inte har fått din beställning, bör du först kontakta posten eller annat transportföretag för att fråga vad som har hänt med ditt paket. Om postkontoret eller transportföretaget säger att paketet har försvunnit under transporten måste du begära en officiell bekräftelse på att paketet har försvunnit och skicka den till oss.

Angrerett:

Forespørsel om retur må gjøres innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din.
Merk: Undertøy, badetøy, masker og skjønnhetsprodukter kan ikke returneres.
Vår returadresse er i Kina.

ARTIKKEL 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON:

Vi förbehåller oss rätten att neka alla beställningar som du gör hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, begränsa eller avbryta köpta kvantiteter per person, per hushåll eller per beställning. Dessa begränsningar kan omfatta beställningar som görs av eller under samma kundkonto, samma kreditkort och/eller beställningar som använder samma fakturerings- och/eller leveransadress. Om vi ändrar eller annullerar en beställning kommer vi att sträva efter att informera dig genom att kontakta den e-postadress och/eller faktureringsadress/telefonnummer som du angav när du gjorde beställningen. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller förbjuda beställningar som, enligt vår bedömning, verkar vara gjorda av återförsäljare eller distributörer.

Du samtycker till att tillhandahålla aktuell, fullständig och korrekt köp- och kontoinformation för alla köp som görs i vår butik. Du samtycker till att omedelbart uppdatera ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och utgångsdatum, så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontakta dig vid behov.

ARTIKKEL 7 - FRIVILLIGE VERKTØY:

Vi kan gi deg tilgang til verktøy fra tredjeparter som vi verken overvåker eller har kontroll over.

Du bekrefter og samtykker i at vi tilbyr tilgang til slike verktøy "i eksisterende tilstand" og "som de er" uten noen form for garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen form for godkjenning. Vi har ingen form for ansvar som følge av eller relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

All bruk av valgfrie verktøy som tilbys via nettsiden skjer helt og holdent på egen risiko og etter eget skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og samtykker i vilkårene som verktøyene tilbys av de aktuelle tredjepartsleverandørene.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner via nettsiden (inkludert lansering av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester vil også være underlagt disse brukervilkårene.

ARTIKKEL 8 - LENKER TIL TREDJEPARTER:

Noen av innholdet, produktene og tjenestene som er tilgjengelige via vår tjeneste, kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Lenker fra tredjeparter på denne nettsiden kan lede deg til nettsteder fra tredjeparter som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for materiale eller nettsteder fra tredjeparter, eller for annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skade eller erstatning knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som gjøres i forbindelse med nettsteder fra tredjeparter. Les nøye gjennom tredjepartens retningslinjer og praksis, og sørg for at du forstår dem før du gjennomfører noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående produkter fra tredjeparter bør rettes til tredjeparten.

ARTIKKEL 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE BIDRAG:

Hvis du på vår forespørsel sender visse spesifikke bidrag (for eksempel konkurransebidrag), eller hvis du uten vår forespørsel sender kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale, enten det er online, via e-post, post eller på annen måte (samlet kalt "kommentarer"), samtykker du i at vi når som helst og uten begrensninger kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke alle kommentarer du sender til oss i hvilket som helst medium. Vi er ikke forpliktet til (1) å holde alle kommentarer konfidensielle, (2) betale kompensasjon for noen kommentarer, eller (3) svare på alle kommentarer.

Vi kan, men er ikke forpliktet til, å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn anser som ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, pornografisk, obskønt eller på annen måte støtende, eller som krenker immaterielle rettigheter til en tredjepart eller disse bruksvilkårene.

Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil krenke rettighetene til noen tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre til at dine kommentarer ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller obskønt materiale, eller inneholde noen datavirus eller annen skadelig kode som kan påvirke driften av tjenesten eller noen tilknyttet nettside på noen måte. Du må ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen andre enn deg selv, eller på noen måte villede oss eller tredjeparter angående opprinnelsen til kommentarene. Du er alene ansvarlig for dine kommentarer og deres nøyaktighet. Vi tar ikke ansvar og påtar oss ikke noe ansvar for kommentarer du eller en tredjepart legger ut.

ARTIKKEL 10 - PERSONOPPLYSNINGER:

Hvis du gir personlig informasjon via butikken, er dette regulert av vår personvernpolicy.

ARTIKKEL 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTELATELSER:

Noen ganger kan det være informasjon på nettsiden vår eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser, som kan gjelde produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader for produkter, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjonen eller kansellere bestillinger hvis noen informasjon i tjenesten eller på noen relaterte nettsider er feil, når som helst og uten forhåndsvarsel (selv etter at du har sendt inn bestillingen din).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller tydeliggjøre informasjonen i tjenesten eller på noen relaterte nettsider, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med mindre det kreves i henhold til loven. Ingen spesifisert oppdateringsdato eller dato for oppdatering som gjelder for tjenesten eller noen relaterte nettsider, skal tolkes som at all informasjon i tjenesten eller på noen relaterte nettsider er endret eller oppdatert.

ARTIKKEL 12 - FORBUDT BRUK:

I tillegg til andre forbud som er angitt i brukervilkårene, er det forbudt å bruke nettsiden eller innholdet på følgende måter: (a) for ulovlige formål, (b) for å oppfordre andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger, (c) for å bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forskrifter, (d) for å krenke eller bryte våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter, (e) for å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, nedverdige, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming, (f) å levere falsk eller misvisende informasjon, (g) laste opp eller overføre virus eller annen skadelig kode som vil eller kan brukes på en måte som påvirker funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller noen relaterte nettsider, andre nettsteder eller internett, (h) samle inn eller spore andres personlige opplysninger, (i) for å sende søppelpost, phish, pharm, pretext, spinne, crawle eller skrape, (j) for obscene eller umoralske formål, eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene i tjenesten eller noen relaterte nettsider, andre nettsteder eller internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller noen relaterte nettsider hvis du bryter noen av de forbudte bruksområdene.

ARTIKEL 13 - FRISKRIVNING FRÅN GARANTIER, BEGRÄNSNING AV ANSVAR:

Vi garanterer ikke at din bruk av vår tjeneste vil være uavbrutt, rask, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås fra bruk av tjenesten, vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du samtykker til at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten å varsle deg.

Du samtykker uttrykkelig til at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten skjer på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som leveres til deg via tjenesten, tilbys (med mindre annet uttrykkelig angitt av oss) "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen form for representasjoner, garantier eller betingelser av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, tilfredsstillende kvalitet, egnethet for en bestemt hensikt, holdbarhet, eiendomsrett og ikke-krenkelse.

Under ingen omstendigheter skal selskapet, våre direktører, ansatte, datterselskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for noen skader, tap, krav eller noen direkte, indirekte, tilfeldige, straffeskadende, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tap av fortjeneste, tapte inntekter, tap av besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten de er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller på annen måte, som oppstår som følge av din bruk av noen av tjenestene eller produkter som leveres ved hjelp av tjenesten, eller for noen annen krav som på noen måte er relatert til din bruk av tjenesten eller noen produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold eller noen tap eller skade av noe slag som oppstår som et resultat av bruken av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er publisert, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de har blitt informert om muligheten for slike skader. Siden noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, kan vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner være begrenset til den maksimale tillatte graden i henhold til loven.

ARTIKKEL 14 - KOMPENSASJON:

Du samtycker till att ersätta, försvara och hålla företaget och våra moderbolag, dotterbolag, dotterbolag, partners, anställda, tjänstemän, direktörer, agenter, entreprenörer, licensgivare, tjänsteleverantörer, underleverantörer, leverantörer, praktikanter och personal skadelösa från alla anspråk eller krav, inklusive rimliga advokatavgifter, som görs av någon tredje part på grund av eller till följd av ditt brott mot dessa användarvillkor eller de dokument de hänvisar till, eller ditt brott mot någon lag eller rättigheter för en tredje part.

ARTIKKEL 15 - SKILLEBARHET:

I tilfelle en bestemmelse i disse brukervilkårene blir fastslått som ulovlig, ugyldig eller umulig å gjennomføre, skal en slik bestemmelse likevel være gjennomførbar i den grad loven tillater det, og den umulige delen skal anses som adskilt fra disse brukervilkårene, og en slik fastsettelse skal ikke påvirke gyldigheten og gjennomførbarheten til andre gjenværende bestemmelser.

ARTIKKEL 16 - OPPSIGELSE:

Partenes plikter og ansvar som har oppstått før oppsigelsesdatoen, skal fortsette å gjelde i alle henseender selv etter oppsigelsen av denne avtalen.
Disse brukervilkårene gjelder inntil de blir sagt opp enten av deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse brukervilkårene ved å informere oss om at du ikke lenger ønsker å bruke våre tjenester eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis vi anser at du ikke oppfyller, eller mistenker at du ikke har oppfylt, noen betingelse eller bestemmelse i disse brukervilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten forhåndsvarsel, og du forblir ansvarlig for alle beløp som skal betales frem til oppsigelsesdatoen; og/eller vi kan dermed nekte deg tilgang til våre tjenester (eller en del av dem).

ARTIKKEL 17 - HELE AVTALEN:

Hvis vi ikke utøver eller opprettholder noen rettighet eller bestemmelse i disse brukervilkårene, skal det ikke tolkes som at vi avstår fra å utøve eller opprettholde en slik rettighet eller bestemmelse.

Disse brukervilkårene og alle policyer eller driftsregler vi publiserer på dette nettstedet eller i forbindelse med Tjenesten, utgjør hele avtalen og avtalen mellom deg og oss, og regulerer din bruk av Tjenesten og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag, både muntlige og skriftlige, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, alle tidligere versjoner av brukervilkårene).

Eventuelle tolkningsmangler i disse brukervilkårene skal ikke tolkes mot den part som har utformet dem.

ARTIKKEL 18 - GJELDENDE RETT:

Disse brukervilkårene og eventuelle separate avtaler gjennom hvilke vi leverer tjenester til deg, skal reguleres av og tolkes i samsvar med Europas lover.

ARTIKKEL 19 - ENDRINGER I BRUKSVILKÅRENE:

Du kan når som helst lese den siste versjonen av brukervilkårene på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse brukervilkårene ved å publisere oppdateringer og endringer på vår nettside. Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke vår nettside for endringer. Hvis du fortsetter å bruke eller få tilgang til vår nettside eller tjenesten etter at endringer i disse brukervilkårene er blitt publisert, innebærer det at du godtar disse endringene.

ARTIKKEL 20 - KONTAKTINFORMASJON:

Spørsmål om bruksvilkårene kan sendes til oss på info@liva-oslo.com.

ARTIKKEL 21 - BESKRIVELSE AV PRODUKT/TJENESTE:

Utforsk de nyeste trendene og tidløse klassikerne i vårt omfattende klesutvalg for både menn og kvinner. Fra avslappet hverdagsstil til elegant festantrekk har vi noe for enhver anledning. Våre nøye utvalgte produkter kommer fra toppdesignere og fremadstormende merker for å bringe deg det beste av moderne mote.

ARTIKKEL 22 - BETALINGSPROSESS:

På en finsk nettside består betalingsprosessen av flere trinn, inkludert aksept av ulike betalingsmetoder og bruk av sikkerhetstiltak for å beskytte både brukere og nettsiden. Her er en oversikt:

Vi aksepterer mange betalingsmetoder: kreditt- og debetkort (Visa, MasterCard), bankoverføringer og Klarna.
Når kunden har valgt produktene og gått videre til kassen, blir han bedt om å velge sin foretrukne betalingsmåte. Nettstedets betalingsbehandlingssystem starter deretter betalingsforespørselen.
Betalingsforespørselen behandles vanligvis gjennom en betalingsformidlertjeneste. En betalingsmeglingstjeneste er en tjeneste som sikkert overfører transaksjonsinformasjon mellom nettsiden, mottakerbanken (banken som behandler betalingen) og kundens bank.
Kundens betalingsinformasjon, som kredittkortinformasjon eller bankkontoinformasjon, sendes til betalingsformidlertjenesten. Betalingsformidlingstjenesten ber da om autorisasjon fra kundens bank.
For økt sikkerhet kan mange transaksjoner kreve ytterligere bekreftelsestrinn. Dette kan inkludere engangspassord (OTP) sendt via SMS eller generert via en mobilapp, eller andre metoder for multifaktorautentisering.
Hvis transaksjonen aksepteres, videresender betalingstjenesten denne informasjonen tilbake til nettstedet, slik at kunden kan fullføre kjøpet.
Banken som mottar betalingen behandler betalingen og overfører midlene til forhandlerens konto. Behandlingstiden kan variere, men midler vil til slutt bli overført til selgerens konto.


ARTIKKEL 23 - LEVERINGSINFORMASJON

Vi samarbeider med store internasjonale fraktselskaper, DHL, samt lokale fraktselskaper som Posti, slik at produkter kan leveres direkte på døren din, og vi er stolte av å tilby faste priser for verdensomspennende frakt.
Når du har lagt inn bestillingen og betalingen er bekreftet, kan du forvente at bestillingen din blir sendt innen 3-7 virkedager.

ARTIKKEL 24 - PRAKSIS FOR RETUR OG KANSELLERING:

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen du mottok, vennligst kontakt oss. På Liva-nettstedet gjør vi vårt beste for å sikre at kundene er 100 % fornøyde med produktene de kjøper.
Du kan returnere bestillingen til oss innen 14 dager etter at du har mottatt den.
Hele betalingen vil bli returnert med samme betalingsmåte som kunden har brukt. Når vi har mottatt returen, vil vi sjekke at produktene er i original salgstilstand og gi refusjon. Merk: De fleste finansinstitusjoner krever i gjennomsnitt tre til fem virkedager for å behandle en retur.
Undertøy, badetøy, masker og skjønnhetspleieprodukter er klassifisert som hygieneprodukter. Vi tar hygiene og offentlig sikkerhet på alvor og tillater ikke retur av undertøy, badetøy, masker, hygieneprodukter og skjønnhetsprodukter for sikkerheten til alle våre kunder. Vi er ikke alene om denne saken, andre leverandører av undertøy, badetøy, masker, hygieneprodukter og skjønnhetsprodukter aksepterer heller ikke retur av samme grunner.
Hvis du har mottatt et skadet eller defekt produkt, vennligst kontakt oss innen fire uker etter at du har mottatt produktet.
Alle kunder er ansvarlige for returkostnader. Vi anbefaler å sende produktene som skal returneres slik at du kan spore fremdriften til pakken, da vi ikke kan holdes ansvarlig for tapte returer.
Du kan kontakte oss på e-post på info@liva-oslo.com
Vi garanterer svar innen 24 timer, og vi hjelper deg gjerne.