Personvernpolicy

Nedenfor finner du personvernpolicyen som brukes på nettstedet. Vær oppmerksom på at ingen rettigheter kan utledes fra denne personvernpolicyen. Ta kontakt med en jurist hvis du har noen tvil om innholdet.

Vi er klar over at du stoler på oss, og det er vårt ansvar å beskytte personvernet ditt. På denne siden vil du lære hvilken informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn denne informasjonen, og hvordan vi bruker den for å forbedre opplevelsen din. Dette vil hjelpe deg med å forstå nøyaktig hvordan vi jobber.

Denne personvernpolicyen gjelder for Liva Oslo-tjenestene. Vær oppmerksom på at Liva Oslo ikke er ansvarlig for personvernpolicyen på andre nettsteder eller kilder. Ved å bruke dette nettstedet bekrefter du at du godtar denne personvernpolicyen.

Liva Oslo respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet vårt og kan garantere at all personlig informasjon du gir oss vil behandles konfidensielt.


Bruk av våre tjenester

Når du registrerer deg for våre tjenester, ber vi deg om å oppgi personopplysninger. Disse opplysningene brukes til å utføre våre tjenester.

Denne informasjonen lagres på våre egne sikre servere hos Liva Oslo eller en tredjepart. Vi knytter ikke denne informasjonen til noen annen personlig informasjon.

Kommunikasjon

Når du sender e-post eller andre meldinger til oss, kan vi komme til å lagre denne kommunikasjonen. Noen ganger kan vi trenge å samle inn relevant personlig informasjon for situasjonen. Dette hjelper oss med å svare på spørsmålene dine og behandle henvendelsen din.

Denne informasjonen lagres på våre egne sikre servere hos Liva Oslo eller en tredjepart. Vi knytter ikke denne informasjonen til noen annen personlig informasjon.

Cookies

Vi samler inn informasjon til forskningsformål for å hjelpe oss med å bedre forstå våre kunder og tilpasse våre tjenester til deres behov.

Dette nettstedet bruker "informasjonskapsler" (små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapsler om din bruk av nettstedet, kan overføres til nettstedets egen sikre server av Liva Oslo eller en tredjepart.

Vi bruker denne informasjonen for å bedre forstå din bruk av nettstedet, for å samle rapporter om aktivitet og for å tilby andre tjenester knyttet til nettstedets funksjonalitet og internettbruk.

Målsetting

Vi vil ikke samle inn eller bruke informasjon til andre formål enn de som beskrives i personvernpolicyen, med mindre vi har fått ditt samtykke på forhånd.

Tredjepart

Ingen informasjon deles med tredjepart, bortsett fra de nettapplikasjonene vi bruker for vår nettbutikk. Dette inkluderer nettbutikkens vurderingssystem. Denne informasjonen brukes kun til formålet med applikasjonen og vil ikke bli brukt til noe annet formål. I tillegg kan dataene i visse tilfeller bli brukt internt. Våre ansatte må respektere konfidensialiteten til dine opplysninger.

Endringer

Denne personvernpolicyen fokuserer på bruken og funksjonene på dette nettstedet. Endringer og/eller oppdateringer av denne siden kan resultere i endringer i personvernpolicyen. Vi anbefaler derfor at du jevnlig leser denne personvernpolicyen.

Valg av personopplysninger

Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se gjennom, endre eller slette alle personopplysninger som for øyeblikket er gitt til oss.

Endre/avslutte nyhetsbrevabonnement

Nederst i hver e-postmelding er det en mulighet til å endre eller avslutte abonnementet.

Endre/avbryte kommunikasjon

Hvis du ønsker å endre informasjonen din eller fjerne informasjonen din fra systemene våre, kan du kontakte oss. Du finner kontaktinformasjonen vår nedenfor.

Deaktivere informasjonskapsler

Som standard er de fleste nettlesere innstilt på å akseptere informasjonskapsler, men du kan konfigurere nettleseren din til å avvise alle informasjonskapsler eller indikere når en informasjonskapsel sendes. Noen funksjoner og tjenester på vår og andre nettsteder kan imidlertid ikke fungere korrekt hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemeldinger

Vi kontrollerer jevnlig at denne personvernpolicyen blir fulgt. Hvis du har spørsmål om denne personvernpolicyen, kan du kontakte oss via e-post.

Vi bruker en tekstmeldingsplattform, som er omfattet av følgende vilkår. Ved å velge å motta markedsføring og meldinger fra oss, godtar du disse vilkårene.

Ved å oppgi ditt telefonnummer i kassen under en kjøpsprosess, abonnere via vårt abonnementsformular eller et nøkkelord, godtar du at vi kan sende deg tekstmeldinger (for bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatt handlekurv) og markedsføringstilbud. Du bekrefter at samtykke ikke er et krav for å gjennomføre kjøp.

Ditt telefonnummer, navn og kjøpsinformasjon vil bli delt med vår SMS-plattform "SMSBump Inc, et EU-selskap med kontorer i Sofia, Bulgaria, EU. Disse opplysningene vil bli brukt for å sende deg målrettede markedsføringsmeldinger og varsler. Når meldinger sendes, vil telefonnummeret ditt bli overlevert til en SMS-leverandør for å gjennomføre leveringen.

Hvis du ønsker å avregistrere deg fra å motta markedsføringsmeldinger og tekstmeldinger, kan du svare med "STOP" på hvert melding som sendes fra oss, eller bruke avregistreringslenken vi har gitt deg i noen av våre meldinger. Du forstår og samtykker i at alternative metoder for avregistrering, for eksempel å bruke alternative ord eller forespørsler, ikke vil anses som en gyldig måte å avregistrere seg på. Meldings- og datagebyrer kan gjelde.

Hvis du har spørsmål, kan du sende "HELP" til nummeret du mottok meldingen fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. Hvis du ønsker å avregistrere deg, følger du instruksjonene ovenfor.

Mode-boutique.se overtas av Liva-oslo.com

info@liva-oslo.com